24 mar. 2012

Targul de Florii, Paste si 1 Mai 2012

Inscrie-te la Targul de Florii, Paste si 1 Mai 2012

12-03-2012

Accente NOI va invita sa participati la "Targul de Florii, Paste si 1 Mai", in perioada 06 aprilie – 01 mai 2011, ce se va desfasura in Parcul "Alexandru Ioan Cuza" (zona Titan, fostul Parc I.O.R, pe aleea din jurul lacului).


Targul este compus din casute din lemn (3mx2mx2,5m), in care vizitatorii vor gasi produse si obiecte specifice conceptului (complex expozitional in Parcul "Alexandru Ioan Cuza", cu standuri de prezentare a unei oferte diversificate: de la combinatiile literar-gastronomice la produse si servicii specifice celor 3 sarbatori).

Deasemenea, vor mai fi amenajate standuri cu: decoratiuni specifice sarbatorilor, obiecte realizate de artisti populari si artisti plastici, produse handmade, suveniruri, cosmetice, jucarii, oferte turistice, carti, enciclopedii gastronomice, bauturi, precum si produse traditionale alimentare din aceeasi diversitate culturala.

Succesul inregistrat la editiile anterioare a transformat targul in cel mai important eveniment de pe piata de gen din Bucuresti. Targul este realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 3.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Radio ZU, Ziarul Ring, Zile si Nopti, Mediafax, Port.ro, Metropotam, Calendar Evenimente, Promo Afaceri, Epamedia, Affichage, News Outdoor, MVCOM etc.

Adeziunile sunt primite si inregistrate la secretariatul targului din Calea Victoriei nr. 21, etaj 6, sect. 3, Bucuresti (intrarea Casa de Moda Venus), in perioada 14 martie – 29 martie 2012.
Va asteptam cu drag!

http://www.accentenoi.ro/stire-52-Inscrie-te-la-Targul-de-Florii,-Paste-si-1-Mai-2012.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu