4 oct. 2015

5 Piețe de Handmade Online

Mulți producători de handmade pot acum  face bani online de acasa, ceea ce ar fi perfect nu numai din punct de vedere al timpului alocat, dar si din perspectiva costurilor.
5Piețe– Handmade-Online sunt o gamă largă de site-uri gratuite sau cu taxe foarte mici,  care ne pot ajuta. Unele site-uri sunt foarte mari și este bine cunoscut faptul ca permit oamenilor să-şi configureze propriul lor magazin online În afară de Etsy mai sunt:
  1. Artfire – este o piață de bunuri artizanale de toate tipurile. De la bijuterii lucrate manual și meșteșuguri, până la îmbrăcăminte de epocă și furnituri.
  2. Artquid – este o piață globală în care vânătorii de chilipiruri, colectionarii si pasionatii pot găsi tot felul de obiecte de arta, lucrate manual sau antichitati, de la cele mai luxoase la cele mai neobișnuite.
  3.  CraftIsArt – este un site unde se cumpără și se vînd produse online. De la artizanat, produse  lucrate manual, la artă, bunuri și obiecte de epocă. Un loc deosebit pentru artizani și iubitorii de handmade.
  4.  CraftGawker -functioneaza ca o galerie foto infinită, care permite căutarea vizuală și descoperirea de lucruri deosebite create manual pentru a te face cunoscut sau din care ne putem inspira în propriile noastre proiecte.
  5. CraftJuice -este o modalitate foarte bună de a expune  creatiile handmade sau de artizanat la un număr foarte mare de oameni – exista peste 8,600+ fani ai site-ultui pe Twitter si 4,400+ fani pe Facebook.  Este deci o modalitate foarte bună de a ne pune în evidență sau chiar de a ne vinde on line meșteșugelile.
Va doresc succes, si sa-mi scrieti parerile pentru a le impartasi si altora. Voi continua lista in masura timpului posibil.
sursa  https://casafericirii.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu