Despre noi

Noi suntem de fapt : Indrani, zeitatea hindusa a Nesfarsitei Frumuseti  si eu, momentan pamanteana  Orieta , mare iubitoare de pisici, catei, munte, mare, handmade, plimbari si literatura.


Imi place sa experimentez tehnici noi, sa creez lucruri nemaivazute si chiar daca tehnicile de baza sunt luate de pe internet, sau invatate de la bunica, rezultatele nu vor fi niciodata niste copii ci complet originale.


De aceea, va asigur, nu veti gasi, cat veti cauta, ceva identic sau foarte asemanator cu o creatie inspirata de Indrani si adusa in materialitate de mine :), doar in situatia in care cineva m-a copiat :) .Am subliniat toate astea pentru ca handmade nu inseamna intotdeauna originalitate absoluta. Inseamna un lucru creat manual cu mult suflet, cu multa caldura, cu bucurie si pasiune. Si eu creez din aceasta pasiune, dar si original 100%.

 Daca ceva din ceea ce realizez place, sunt bucuroasa infinit :), daca faceti un comentariu pe blog veti ramane mereu in sufletul meu, iar daca imi faceti chiar si o comanda... atunci ..."wow! you made my day! "

Va imbratisez cu mult drag si va astept sa ne imprietenim, sa ne bucuram impreuna!!! :)
Be free, be original!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu