14 apr. 2017

Pasta fina pentru micul dejun

Daca tot mai este o zi de post... va recomand o reteta usoara si... multifunctionala:

Ingrediente:
5 linguri  mazare uscata/linte rosie fiarta
5 linguri orez fiert
3-4 linguri de ulei de floarea soarelui presat la rece
1/2 ceapa
1 rosie
sare

Am descris fierberea mazarei uscate aici.
Se pun in blender mai intai rosia si uleiul apoi celelale ingrediente. Mazarea si orezul trebuie sa fie caldute. Se pot adauga condimente: chilli, turmeric sau chiar un catel de usturoi la mixare. Puteti pune si un marar...


Dupa mixare are consistenta unei smantani, dupa ce se raceste insa, aceea a unei budinci. Se poate manca pe paine la micul dejun, cu mamaliga, se poate pune in ciorbe sau chiar la pizza, pe post de cascaval.
Sa aveti o zi minunata si sarbatori plinde de lumina!
Trimiteți un comentariu