14 mai 2017

Donam Handmade Pentru Catelusi si Pisicute

Un gest mic, dar pus la olalta cu alte gesturi mici, poate face o fapta mare.
"Distribuiti va rugam! Obiecte handmade donate pt blanosii nostri cauta purtator:)
Un grup de creatoare de obiecte handmade de la Crafty.ro vor sa ne sustina si doneaza pentru blanosii nostri urmatoarele obiecte: un lantisor cu un medalion in forma de pisicuta:), o bratara si o agenda pe care le puteti vedea in linkul de mai jos cu detaliile complete:
http://www.crafty.ro/colectie/3300-donez-pentru-catelusi Daca doriti sa cumparati vreunul din aceste obiecte tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa ne spuneti despre ce obiect este vorba sau sa plasati comanda direct in linkul de mai sus, dand click pe produsul dorit. In ambele cazuri, dvs veti vira suma de bani pt produsul respectiv in contul nostru iar persoanele de la Crafty va trimit obiectul prin posta.
Noi le multumim creatoarelor de la Crafty pt ca s-au gandit la animalutele noastre si vor sa ne sustina si de asemenea va multumim si dvs pt distribuiri si speram ca vor fi persoane interesate de obiectele donate."

 Noi suntem donatoarele de pe Crafty, si va invitam si pe voi sa va alaturati noua cu orice mesteriti: un ciorapel, o floricica, orice se va transforma in papica pentru o blanita si poate aduce un pic mai mult bine in viata unor ochisori tristi.
 Celor de la Asociatia Pentru Protectia Animalelor Hope trebuie sa le multumim pentru asta. Noi putem doar sa oferim un ajutor mic. O mica labuta, sigur, ne va multumi.

Daca doriti sa oferiti donatii handmade, imi puteti lasa mesaj pe email: indrani.handmade@gmail.com
sau pe facebook: https://www.facebook.com/indrani.handmade/
Va asteptam cu drag!