23 mai 2017

Ne pregatim pentru targ!!! Etichetam! Etichetam! Etichetam!

Ce veti gasi la standul nostru - Tibco - Standul 39 Pavilionul C?
 Mult, mult handmade!


Ne pregatim, impachetam, miercuri plecam!


Cum ne pregatim? Pai uite asa... facem plase  din sfoara pentru decorul de la stand si pentru a agata pe ele infinite umerase cu haine unice, lucrate cu migala, pictate cu talent si mult, mult suflet.

Pe crengi de trandafir,  de visin sau rachita,
in bolduri, umerase, sau chiar in piuneze
vom prinde-a noastra maiestrie infinita,
ca viata de va este gri, s-o coloreze.







... le bazar :), cu multe multe etichete...




Fuste multe, etichetate, pastelate, cu aroma de liliac,  vanilie si caisa...


Florile de camp, salbatice si ne etichetate inca...


Voi mai eticheta si pe drum, din mers, sau la un popas de sandwich vegan cu vinete si poate si o mana de cirese... Nu vreau caise sau piersici de 130lei / kg , pietre acre. Mai bine un sandwich cu patrunjelul din Grecia...
 Sa va mai zic ca azi am fost la lidl si mi-am luat o ciocolata si 2 portocale si am intrat in banii de drum... nu, nu va mai zic. Ca umerasele pentru fuste le-am cumparat pe datorie.... nu, nu va mai zic. In Romania nu se vorbeste de lipsa banilor. E un subiect tabu. Romania e un fel de Erewhon al banilor... o lume in care e degradant sa spui ca nu ai, ca treci printr-o perioada critica, fara sa te angajezi umilindu-te la un patron care ar vrea ca postul necalificat pe care ti-l ofera sa fie visul tau de-o viata.  Intr-o astfel de lume sa poti fi un YES MAN! Da, asta suntem noi! Vaslim inainte cu greu, dar fericiti si fericite!
Ia mai manati mai, hai hui!!!! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu